Яскраво та емоційно пройшов  в нашому дошкільному закладі Тиждень сім’ї .

В групах “Барвінок”та “Ромашка“педагогами були проведені для дітей і батьків майстер-класи. Батьківська акція ” В казку разом” дала можливість малюкам і дорослим отримати задоволення від перегляду лялькової вистави.

Родинні посиденьки з презентацією сімейних гербів і виготовленням родинних оберегів пройшли у групі “Сонечко”

В групі «Казка», «Капітошка» була організована вистака батьківських робіт «Наші талановиті батьки».

В  групі «Райдуга», щоб дізнатися про сімейні традиції та вподобання, була організована виставка « Світ сімейних захоплень», де батьки і діти презентували свої хобі. Родини представили : колекцію ляльок з різних країн світу, колекцію іграшок «kinder surprise», поробки в техніках декупаж, орігамі та ниткографія, об’ємні фігури з пінокартону, вишивку, картину з пазлів.

У групі “Курчатко” було проведено розвагу “Посвята в козачата”. Хлопці спільно з татусями змагалися в спритності та силі. Дівчата порадували всіх веселою українською піснею , власноруч виготовленими листівками.

Тиждень сім’ї . завершився  пісенним фестивалем  “Українська пісня в моїй родині“. Участь в ньому дала можливість розкрити вокальні таланти дошкільнят, їх батьків та педагогів. Адже саме в родині та дошкільному закладі можно виховувати справжніх патріотів України. Родина – основа держави. Педагоги, діти   та їх батьки плекають майбутнє України!

tyhzden-simyi-1SONY DSCSONY DSCSONY DSCtyhzden-simyi-5tyhzden-simyi-6tyhzden-simyi-7