Вибірка
продуктів харчування
по Сумському ДНЗ №17 «Радість» м. Суми
за 2018-2019р.р. Ясла 18,00 Сад 22,00
№ видачі | фактично
видано |
відхилення | %
вибірки |
||||||
сад | сад | сад | сад | ||||||
1 | Хліб пшеничний | 80 | 41 | -39 | 52% | ||||
2 | Хліб житній | 40 | 36 | -4 | 90% | ||||
3 | Борошно | 25 | 23 | -2 | 92% | ||||
4 | Крохмаль | 4 | 1 | -3 | 25% | ||||
5 | Крупи бобові та макаронні вироби | 45 | 34 | -11 | 76% | ||||
6 | Картопля | 190 | 137 | -53 | 72% | ||||
7 | Овочі різні | 230 | 160 | -70 | 69% | ||||
8 | Фрукти свіжі | 100 | 25 | -75 | 25% | ||||
9 | Соки | 70 | 15 | -55 | 21% | ||||
10 | Фрукти сушені | 10 | 10 | N | 100% | ||||
11 | Кондитерські вироб | 15 | 6 | -9 | 40% | ||||
12 | Цукор | 45 | 39 | -6 | 87% | ||||
13 | Мед, медопрордукт | 2 | – | -2 | – | ||||
14 | Масло вершкове | 21 | 16 | -5 | 76% | ||||
15 | Олія | 9 | 7 | -2 | 78% | ||||
16 | Сало | 2 | – | -2 | – | ||||
17 | Яйця шт.. | ½ | 19 | -8 | 70% | ||||
18 | Молоко,кисло мол. | 400 | 244 | -156 | 61% | ||||
19 | Сир кисломолочни | 45 | 27 | -18 | 61% | ||||
20 | Сир твердий | 5 | 2 | -3 | 40% | ||||
21 | Сметана | 10 | 6 | -4 | 60% | ||||
22 | М’ясо, м’ясопродукти | 100 | 71 | -29 | 71% | ||||
23 | Риба, рибопродукти | 45 | 29 | -16 | 64% | ||||
24 | Кава злакова | 4 | 3 | -1 | 75% | ||||
25 | Какао | 2 | 2 | N | 100% | ||||
26 | Чай | 0,2 | 0,2 | N | 100% | ||||
27 | Сіль йодована | 5 | 5 | N | 100% | ||||
28 | Дріжджі | 1 | 1 | N | 100% | ||||
29 | Лавровий лист | 0,1 | 0,1 | N | 100% | ||||
30 | Томатна паста | 2 | 2 | N | 100% |